Cannot place blocks on my server (Edit: Fixed!)

I recently made a server using paper, and like any player would, I opped myself through the console and joined for the first time. I then proceeded to create a spawn for my players. To my surprise, I couldn’t place blocks. To further intrigue me, I could break blocks. And the weirdest part of all? I am fully opped on the server and all other commands work fine. It is simply breaking blocks that the server will not allow. No error messages, no explanation, I simply could not place blocks. Everytime I placed one it would disappear immediately. Please help!

EDIT: Not sure what happened, I restarted my server multiple times before when I first had this problem, and I hadn’t changed anything since. Today, when I started up my server and joined, I was magically able to place blocks! Sorry for the inconvenience and thank you all for your help!

Could you list your plugins?

Hey, sorry it took so long to get back to you. My plugins are:

  • Action Announcer
  • Advanced Achievements
  • Advanced Ban
  • Auction House
  • BetterRTP
  • BetterSleeping
  • ChatReaction
  • ChopTree
  • ClearLag
  • Core Protect (Shouldn’t mess with the building perms, but maybe?)
  • CS-CoreLib
  • EssentialsX (Already gave myself all permissions)
  • GriefPrevention (Could be this one)
  • GriefPrevention Flags (Or this one)
  • Holographic Displays
  • Jobs Reborn
  • KillerMoney
  • Lockette
  • Luck Perms (Gave myself * permission)
  • Luck Perms GUI (Gave myself * permission)
  • McMMO
  • ProtocolLib
    Edit: For some reason my server decided to let me build today, sorry for the inconvenience!